Bij Mij
.

WINKEL

Welkom

 

Bij Mij

 

 

 

 

Concept

 

Ik maak hier een lunch zaak die mee gaat in de trend van steeds meer diervriendelijke producten te consumeren door meerdere vegetarische opties op de kaart te hebben, maar ook verantwoorde vlees en vis keuzes. Met een formulewaardig concept, dat (bijna) overal in Nederland zou kunnen staan. Met de mogelijkheid om de openingstijden in de toekomst uit te breiden naar de avonden.

 

De kaart zal bestaan uit herkenbare en eenvoudige lunch items met op de (zwarte) muren de specialiteiten die afhankelijk zijn van het seizoen of natuurlijk een ereplaats krijgen bij mijn (en uw)favorieten!

 

Ik ga samenwerken met herkenbare premium producten zoals Hertog Jan en freshfruitexpress voor de extra klantbeleving.

 

De inrichting van mijn zaak kan ik het beste omschrijven als modern huiselijk.

Ik ga met de combinatie zwart/goud/hout en een gezellig vuurtje de ideale huiservaring neer zetten. Met een bank om te chillen bij het vuur, robuuste tafels om lekker aan te eten en rustige plekjes om te kunnen werken (alleen of samen) met de mogelijkheid van stroom en internet. Op de achtergrond zal rustige muziek aan staan. Dezelfde ervaring zal op het terras worden doorgezet met uitzicht op de fontein en vijver.

Voor het terras zal groots uitgepakt worden. Het zal duidelijk zichtbaar zijn van afstand en uitnodigend om lekker te gaan zitten. Er komen grote parasols met de naam en de zijkanten zullen worden afgeschermd om het een knus gevoel te geven en de wind een beetje tegen te houden.

 

In de keuken zal gekookt gaan worden door 1 a 2 koks. Er wordt gewerkt met veel verse producten, maar ook wat halffabricaten waar een eigen touch aan gegeven kan worden. Het dranken assortiment geeft een hoop keus in koffie variaties. Ik zal een standaard fris assortiment voeren met als toevoeging een grote keus aan Smoothies. Er komen 3 a 4 bieren op de tap, Hertog Jan/ Jupiler/ Hoegaarden/ en een wisselend seizoensbier. Aan wijnen is er keus tussen 2 witte, 2 rode en 1 rose. Sterke drank zal alleen bij vraag in huis gehaald gaan worden.

 

Doelgroep:

Met deze lunch zaak spring ik in een gat die niet alleen in de Herenhof nog niet aanwezig was. Ook in de wijken rondom de Herenhof is er niks te vinden waar je lekker kan zitten om koffie te drinken, te lunchen en lekker van het zonnetje te genieten. Het uitgebreide winkelassortiment zorgt ook voor publiek uit omliggende dorpen. De bakker heeft een paar zitplaatsen en bij de snackbar zijn zitplaatsen, maar ik zorg voor de toegevoegde waarde door een rustige en relaxte omgeving neer te zetten. Bij Mij zorgt voor een plek om even te genieten voor het boodschappen doen of tijdens het winkelen.

Ik zal een gedeelte van mijn producten bij de winkeliers van de Herenhof inkopen en mijn producten geschikt maken voor afhaal om ook voor de winkeliers een toegevoegde waarde te zijn. Ik zal ze met een leuke openingskorting overtuigen om een pauzebroodje te komen halen of een lekkere koffie to go voordat de werkdag begint. Omdat het onzeker is of er nog beperkingen voor het aantal bezoekers gelden als ik open ga, zal ik ook vol gaan inzetten op afhalen door een gedeelte van de ruimte te scheiden en alleen voor afhaal te laten dienen.

 

 

Wie ben ik:

Ik ben Ronald Brugmans. Ik heb van jonge leeftijd al de droom gehad om voor mezelf te beginnen in de Horeca. Ik heb de MBO-4opleiding Horeca/Consumptief afgerond met extra certificaten zoals sociale Hygiene, HACCP en vakbekwaamheid Cafebedrijf. Ik heb stages gelopen in zowel de keuken als bediening. Na de opleiding werd ik bedrijfsleider in Het Gerecht te Woubrugge waar ik een paar jaar later mede eigenaar ben geworden. De toen aanstaande crisis van 2009/2010 heeft er voor gezorgd dat we het besluit hebben genomen om het stokje over te dragen aan een ander. Ik heb veel geleerd van die periode waarin ik alle aspecten van het ondernemen eigen heb gemaakt. Vanaf 2010 ben ik voor een Tankstationbedrijf gaan werken en ben op vele verschillende locaties geweest als bedrijfsleider, maar een eigen zaak is nog altijd blijven kriebelen. Door de ervaring als ondernemer in het verleden, weet ik exact waar op te letten en natuurlijk, wat er beter moet en kan dan de vorige keer.

Visie:







 

Vaste lasten per maand

4000              huur incl. extra bijdragen

7500               personeel (3 man )

1000               gas/water/licht/internet

5000               inkoop

2500               aflossing



 


 
E-mailen
Bellen
Instagram